Racoon naar De Oosterpoort in Groningen

Racoon.
Foto: PR De Oosterpoort

Racoon geeft vrijdag 31 maart een concert in De Oosterpoort. De Zeeuwse band gaat in maart en april op tournee langs de Nederlandse clubs.

In het voorjaar verschijnt een nieuwe EP. Op dit moment zit Racoon in de studio voor de opnames van nieuw materiaal dat in het voorjaar het licht ziet.

“Onze aanpak is anders dan bij de vorige opnames maar toch zeer Racoon”, aldus zanger Bart van der Weide. “We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan onze nieuwe nummers en er zitten weer een aantal echte pareltjes tussen. We zijn er supertrots op en we kijken er dan ook enorm naar uit om de nieuwe nummers live te spelen voor onze fans.”

Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de band weer een tour langs het Nederlandse clubcircuit maakt. Naar goede gewoonte wisselt Racoon het nieuwe materiaal af met grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.

Racoon is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs en is een gevestigde waarde op alle grote festivals. De band speelde in een uitverkochte Ziggo Dome.

De kaartverkoop van de show in De Oosterpoort start zaterdag 4 februari om 10:00 uur via de website van De Oosterpoort.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden