Promotiedagen 8 & 9 november in Martiniplaza

Foto: Jan Buurma

De 30ste editie van de Promotiedagen Noord Nederland 2016 start vandaag dinsdag 8 november om 12.00 uur in de Martiniplaza in Groningen.

Met 600 deelnemers, 25 pleinen, 3 podia en 80 bijeenkomsten zijn de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven hét zakelijke evenement van Noord-Nederland.

Tijdens de beurs presenteren bedrijven zich en zijn er thema’s en bijeenkomsten. Het programma biedt een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten.

De opening van de Promotiedagen vindt plaats met gastspreker Jort Kelder. De officiële opening van de beurs wordt gedaan door de wethouder van Economische Zaken en Internationalisering, Joost van Keulen.

Gratis pendelbus

Gratis pendelbussen rijden tussen P+R Hoogkerk en P+R Haren naar Martiniplaza. De bussen rijden elke 10 minuten en stoppen recht voor de ingang van Martiniplaza. De pendelbus wordt aangeboden door Groningen Bereikbaar.

Dee bussen rijden op dinsdag 8 november van 14.00 tot en met 22.30 uur en op woensdag 9 november van 10.00 uur tot en met 22.30 uur.

Openbaar vervoer

Ook vanuit andere richtingen is Martiniplaza goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onder andere lijn 6 van Qbuzz rijdt elke 15 minuten langs Martiniplaza (halte Leonard Springerlaan).

Voor meer informatie en het plannen van de reis kan via www.qbuzz.nl/GD. Voer als bestemming ‘Martiniplaza’ in.

Data en tijden Promotiedagen

dinsdag 8 en woensdag 9 november van 12.00 uur tot 22.00 uur.

Voor meer informatie, het programma en de deelnemers: promotiedagen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden