Nacht van Groningen: Inschrijvingen 2024 geopend

Foto: Perszaken Lagro Ebens Nacht van Groningen

Het hardloopevenement de Nacht van Groningen staat gepland op zaterdag 10 februari 2024. Het event opent de hardloopkalender met een sfeervol en uitdagend parcours door het prachtige centrum van Groningen.

Het evenement bestaat uit vier afstanden: 5 KM, 10 KM, 10 Engelse Mijl en de prestigieuze Halve Marathon. Een mooi podium met deelnemers van alle niveaus.

Het hardloopfeest gaat om 20.00 uur in de avond van start, waarbij deelnemers samen zorgen voor een slinger van verlichting door de binnenstad.

Dit jaar bindt De Nacht van Groningen zich aan een nieuwe naamgevende sponsor Lagro Ebens | Makelaars & Taxateurs. Johan Meijer van Golazo is enthousiast. “We zijn enorm blij om Lagro Ebens aan de Nacht van Groningen te mogen koppelen. Hun betrokkenheid bij Groningen en passie voor hardlopen maken hen de ideale match voor ons evenement. Ons doel is om samen de Nacht van Groningen nóg groter en succesvoller te maken.”

Hardlopers kunnen zich inschrijven voor de 22ste editie van de Lagro Ebens Nacht van Groningen via: www.nachtvangroningen.nl/inschrijven. Deelnemers kunnen zich klaarmaken voor een onvergetelijke hardloopervaring in het sfeervol verlichte Groningen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen