KardingeRun voor Bikkels aankomend weekend belooft spektakel

via organisatie KardingeRun
via organisatie KardingeRun
Foto: Ronald Lowijs

Nog een paar dagen en dan gaan bikkels weer meedoen aan de KardingeRun. Het belooft een mooi spektakel te worden met een uitgebreid parcours en nieuwe en bestaande obstakels.

Zowel startende als gevorderde sporters kunnen deelnemen aan de KardingeRun. De mudrunners kunnen kiezen uit vier verschillende afstanden: de 4, 8, 12 (8 + 4) en de 16 (2 x 8) kilometer. Nieuw dit jaar is de BedrijvenRun, waarbij vijf tot acht personen van een bedrijf zich konden aanmelden.

Het parcours is vernieuwd en gaat dit jaar ook door de wijk Ulgersmaborg. Vertrouwde, nieuwe en hernieuwde obstakels komt men onderweg tegen. Zo is de lengte van de Monkeybar verdubbeld van 8 naar 16 meter en nieuw is de Sizzler. Ook is het start- en finishterrein verrassend veranderd met een andere sfeer. Deelnemers worden deze editie aan het begin verwelkomd door een welkomstcomité.

De start is op het omgebouwde startterrein op het grasveld naast het Zilvermeer. Onderweg komen deelnemers hindernissen tegen met water, modder en andere obstakels. Ook de Kardinge Mountain is onderdeel van het parcours.

De inschrijving voor teams en bedrijven is gesloten. De inschrijving voor de IndividueleRun en FamilieRun is geopend tot en met 28 september.

De KardingeRun gaat door dankzij de enthousiaste overname van The Body Buddy. De 9e editie van de KardingeRun, op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober, belooft een sportief evenement te worden.

Publiek is welkom om de deelnemers enthousiast aan te moedigen.

Kijk voor alle informatie: kardingerun.nl

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen