KardingeRun gaat tóch door met nieuwe organisatie The Body Buddy

De KardingeRun keert dit jaar tóch terug op initiatief van de nieuwe organisatie The Body Buddy. Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober vindt de KardingeRun plaats. Deelnemers kunnen kiezen uit 4, 8, 12 en 16 km. Iedereen kan individueel, in teams, met de familierun en de bedrijvenrun meedoen.

“Eind maart las ik in de media dat de organisatoren van de KardingeRun ermee stoppen”, aldus Esther de Boer van The Body Buddy. Onderaan het bericht stond: ‘We hopen dat een andere partij de organisatie van de run wil overnemen’. Daarop nam The Body Buddy het initiatief contact op te nemen met de organisatoren Raimond en Nelleke.

Na een uitgebreid gesprek bleek dat de organisatoren hun ‘hart en ziel’ in de run hebben gelegd. Esther de Boer van The Body Buddy heeft daar veel respect voor. “Ze hebben een prachtig succesvol evenement in het noorden op de kaart gezet. Ik wil het respectvol overnemen”, aldus Esther de Boer.

Na een goed gesprek met de gemeente over de KardingeRun, waren zij meedenkend en blij dat de run nu toch kan doorgaan.

Het allerbelangrijkste doel van de KardingeRun is mensen in beweging krijgen, mensen verbinden en een leuke sportieve uitdagende run neerzetten voor de deelnemers, waarbij de veiligheid voorop staat.

Voor Esther de Boer komt alles samen. Na jarenlang bij de logistieke tak van defensie gewerkt te hebben en 10-jaar ondernemerschap, The Body Buddy. Daarin begeleidt ze haar doelgroep met haar eigen unieke Buddy Formule door middel van lifestyle coaching, personal training en bootcamp. Ook schreef Esther een eigen kookboek met een uniek calorieconcept. Eén van Esther haar missies is om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en mentaal te verbinden door fysieke prikkels.

Nieuwe obstakels en Bedrijvenrun

Esther deed zelf mee aan zes van de acht KardingeRuns. Daardoor ziet zij kansen. Op het parcours zullen nieuwe obstakels zijn, die deelnemers niet eerder overwonnen hebben tijdens de KardingeRun.

De BedrijvenRun is het nieuwe onderdeel bij de KardingeRun. De deelnemende bedrijven krijgen naamsvermelding op de website, een spandoek langs het parcours en er is een (netwerk)borrel na afloop. Tijdens de run ligt de focus op duurzaamheid, waaronder medailles van milieuvriendelijk materiaal, water in 100 procent gerecylde plastic bij de finish en de natuur blijft intact.

Daarnaast kunnen twintig kinderen tussen 12 en 18 jaar gratis meedoen met de individuele run en ook tien gezinnen met de FamilieRun, die door financiële redenen anders niet kunnen deelnemen, maar dit wel heel graag willen.

In de middag van 30 september en 1 oktober is er tussen 13.00 uur en 16.00 uur een leuke verrassing onderaan de Kardingebult voor deelnemers en toeschouwers.

Op Facebook en Instagram worden deelnemers meegenomen in het hele proces van de voorbereidingen, wordt een tipje van de sluier opgelicht wat betreft de nieuwe obstakels én de winacties wil je niet missen.

Hornbach is de trotse bouwpartner en de komende weken worden er meerdere sponsor gesprekken gevoerd met bedrijven.

Inschrijven

Alle informatie is te lezen op de website Kardingerun.nl en het leuke is: je kunt je direct inschrijven met early bird korting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen