Sieradenbeurs in Martiniplaza

Foto: Publiek Domein

Deze zaterdag is de sieradenbeurs in de Martiniplaza. Sieraden, kralen, workshops en beursaanbiedingen bieden diverse standhouders dit weekend aan.

Sieraden, kralen en materialen worden tentoongesteld aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen.

Bezoekers kunnen ook kosteloos een workshop volgen om een uniek sieraad te maken (wel dienen materiaalkosten betaald te worden).

Veel mensen maken thuis de mooiste sieraden als hobby. Dit is momenteel ontzettend populair en wordt beoefend door jong en oud.

Bedrijven en standhouders bieden sieraden aan van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal.

Workshops

Bezoekers hebben ook de mogelijkheid gratis workshops te bezoeken (wel dient voor materiaalkosten betaald te worden) Het is bijvoorbeeld mogelijk om zelf een sieraad te maken met zelfuitgezochte kralen of om een horlogeband te rijgen.

Openingstijden:

Zaterdag 26 maart van 12.00 – 17.30 uur
Zondag 27 maart van 11.00 – 17.30 uur.

Dit weekend is ook de Paraview Spirituele Paranormaalbeurs.

Toegangsprijs:
Sieradenbeurs: € 5,- / € 3,50 euro (op flyer) zie kortingsbon via www.sieradenbeurs.nl voor meer kortingen bij standhouders

Combikaartje:(inclusief de Paranormaalbeurs) € 6,50 euro of € 5,00 euro 65+ of met kortingsbon. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.

Voor meer informatie: martiniplaza.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden