Paraview Spirituele Paranormaalbeurs in Martiniplaza

Foto: Publiek Domein

Komend weekend is de Paraview Spirituele Paranormaalbeurs in de Martiniplaza.

De Paranormaalbeurs is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot bijvoorbeeld hun relatie, gezondheid of werk. Mensen die interesse hebben of kennis willen maken met spiritualiteit, paranormale zaken en diverse alternatieve geneeswijzen kunnen terecht op deze beurs.

Beurs

Op de beurs zijn onder andere paragnosten, helderzienden, mediums, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, koffiediklezers, astrologen, iriscopisten en numerologen aanwezig.

Ook hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers, auracamera’s, gidstekenaars, reikimasters, pendelaars en masseurs zijn aanwezig, meldt paraview.nl.

Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is. Verder kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new age producten kopen.

Daarnaast zijn produkten te kopen, zoals boeddha’s, wierook, gezondheidsstenen, sieraden, inzichtkaarten, muziek cd’s, trommels, boeken. Diverse gezondheidsproducten zoals oliën, kruiden en voedingsprodukten zijn ook te koop tijdens de beurs.

In een aparte zaal  worden lezingen over verschillende onderwerpen gegeven. De lezingen zijn gratis te bezoeken.

Openingstijden:
zaterdag 26 maart van 12.00 – 17.30 uur
zondag 27 maart van 11.00 – 17.30 uur

Voor meer informatie: www.paraview.nl en martiniplaza.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden