Beerwalk Groningen: De stadstour en bierproeverij in één!

Foto: Archief De Redactie

Een stadstour en bierproeverij in één, dat is de Beerwalk Groningen. Het is dé manier om Stad en zijn bierhistorie te ontdekken. De Beerwalk Groningen is sinds vrijdag live.

Samen met een gids uit Groningen wordt het mooie centrum van Groningen lopend verkend. Bekende en minder bekende bezienswaardigheden worden aangedaan en de gids vertelt alle ins en outs over de stad. Daarnaast drink je op mooie plekken een lokaal gebrouwen biertje.

De stad Groningen kent momenteel vele lokale bierbrouwers. Beerwalk Groningen wordt verzorgd in samenwerking met een aantal lokale brouwers namelijk: Dokjard, De Prael, Café De Toeter en Brouwerij Martinus. Bij deze brouwerijen wordt een tussenstop gemaakt om een proefglaasje Gronings bier te nuttigen.

Voor Groningen, door Groningen

Met deze tocht willen de organisatoren van Beerwalk Groningen ervoor zorgen dat zowel de stad als de lokale bierbrouwers en horecagelegenheden nóg beter op de kaart worden gezet. “Wij zijn trots op onze stad en willen dit graag met meer mensen delen!”, aldus de organisatoren. Beerwalk Groningen is dan ook opgezet door twee geboren en getogen Stadjers.

Reserveren

De Beerwalk is direct te boeken en dient vooraf gereserveerd te worden via www.beerwalkgroningen.nl. De eerste try-out rondes zijn reeds geweest en Beerwalk Groningen staat in de startblokken om de eerste gasten te verwelkomen.

De tocht van ongeveer 2,5 uur is te boeken voor 35 euro per persoon inclusief Groningse biertjes. Daarbij doet Beerwalk Groningen doet er alles aan om de corona maatregelen na te leven.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden