Workshop lichttechniek in het VRIJDAG Prinsentheater

Foto: VRIJDAG door Arend Jan Wonink

Renske de Kam verzorgt in samenwerking met VRIJDAG Advies op zondag 25 oktober een workshop lichttechniek. De workshop wordt gegeven in het VRIJDAG Prinsentheater in de stad Groningen.

Workshopleider Renske Vera de Kam is master in scenography met als specialisatie multimedia en licht. Ze is inmiddels al twintig jaar werkzaam in het theater als technicus, lichtontwerper, scenograaf en zelfstandig theatermaker/beeldend kunstenaar.

Renske werkte onder meer voor festival Noorderzon, de Puddingfabriek, Jonge Harten Festival, Noord Nederlands Toneel en vele andere culturele evenementen en organisaties in de theatersector.

Lichtplan

“Met mooi licht kun je een voorstelling, optreden of evenement naar een hoger niveau tillen”, zegt Renske. Na deze workshop beschikken deelnemers over een goede basis om helder te communiceren met en over licht.

Deze workshop is voor iedereen die meer over theaterlicht wil weten. Deelnemers leren van 10.00 uur tot 16.00 uur een lichtplan maken. Deelname kost 45 euro. Inschrijven voor de workshop kan op bijvrijdag.nl

Voor deze workshop is plek voor maximaal 15 deelnemers.

Corona

De workshop wordt gegeven in VRIJDAG Prinsentheater in de stad Groningen. De adviezen en richtlijnen van RIVM en GGD Groningen worden nauwgezet gevolgd, evenals de protocollen van koepelorganisatie LKCA. Zie bijvrijdag.nl/corona voor meer informatie.

Over VRIJDAG Advies

VRIJDAG Advies is de verbindende schakel tussen amateurs, professionals en instellingen die het maken, beleven en delen van kunst en cultuur stimuleren. We zijn er voor iedereen die muziek, theater, dans, literatuur of beeldende kunst (mogelijk) maakt in de provincie Groningen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden