Spannend interactief spel in centrum van Groningen

Foto: Ontsleuteld

De gehele binnenstad van Groningen is de komende tijd het toneel van een groots opgezet interactief spel dat iedereen kan meespelen, ongeacht de groepsgrootte. Mensen kunnen zich individueel aanmelden maar ook samen met familie, vrienden of collega’s. Er zijn ook andere locaties waar gespeeld kan worden.

Ontsleuteld‘ heet het spel waarmee deelnemers zich een heuse spion kunnen wanen. Zij moeten aan de hand van diverse aanwijzingen verschillende locaties in de binnenstad traceren. ‘Ontsleutel’ de bijbehorende opdrachten, speel alle telefoonnummers vrij en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever,’ is de opdracht.

Volgens de makers gaat het om ‘een razend spannend interactief stadsspel dat op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt’. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes.

Van belang is om tijdens het spelen de telefoon goed bij de hand te houden, want er kan zomaar contact worden opgenomen. Trrrrring, trrrrrrring, u bent gezien. ‘Ontsleuteld is niet zomaar een spel maar echt een interactieve beleving. Als deelnemer sta je continu in contact met de spionnen. Via de telefoon komen er opdrachten binnen en na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrijgespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen,’ aldus de uitleg.

Via de website van Ontsleuteld kunnen deelnemers eenvoudig een locatie, datum en tijdslot naar wens selecteren.

(Met dank aan Hedwig Heeren van Zaanstad Nieuws)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden