Verzekerden van Zilveren Kruis en a.s.r. kunnen geen nieuwe afspraak maken in Martini Ziekenhuis tot 2024

Foto: De Redactie

Verzekerden van Zilveren Kruis en a.s.r. kunnen dit jaar tot 2024 geen nieuwe afspraak maken in het Martini Ziekenhuis. Het ziekenhuis heeft dit besloten in overleg met verzekeraars Zilveren Kruis en a.s.r. genomen, meldt het Martini Ziekenhuis.

De reden is dat het toegekende budget voor de vergoedingen van zorg van Zilveren Kruis en a.s.r. in het Martini Ziekenhuis voor dit jaar niet voldoende is om alle zorg dit jaar te kunnen blijven leveren.

Alle al geplande afspraken voor verzekerden van Zilveren Kruis en a.s.r. gaan volgens het ziekenhuis gewoon door. Het Martini Ziekenhuis en de zorgverzekeraars hebben ook overeenstemming bereikt over Ook de zorg voor kwetsbare patiƫntgroepen gaat gewoon door, aldus het Martini Ziekenhuis. Daarover hebben het ziekenhuis en de zorgverzekeraars overeenstemming bereikt. Dit gaat om de zorg voor kinderen tot 18 jaar, patiƫnten die met spoed zorg nodig hebben, alle oncologische zorg en geboortezorg.

Dit geldt ook voor verzekerden bij zorgverzekeringen die vallen onderm, Zilveren Kruis en a.s.r. Onder Zilveren kruis vallen Interpolis, FBTO, De Friesland, De Christelijke Zorgverzekeraar / Pro Life en Ziezo. Onder a.s.r. vallen a.s.r. en a.s.r. Ik kies zelf.

Verzekerden die vallen onder Zilveren Kruis of a.s.r., die meer willen weten over de gevolgen van dit besluit kunnen volgens het ziekenhuis contact opnemen met de eigen zorgverzekeraar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen