Spinning Marathon voor kinderen van Spoedeisende Hulp Martini Ziekenhuis

Foto: Stichting Vrienden Martini Ziekenhuis

Om geld op te halen voor een infuusknuffel voor elk kind organiseert stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis een spinning marathon op donderdag 7 april in MartiniPlaza.

De marathon wordt in 4 rondes gefietst. Deelnemers kunnen 1 ronde fietsen maar meer mag ook. Ook kan met een team worden meegedaan. De tijden zijn van 14.30 tot 15.20 uur, van 15.30 tot 16.20 uur, van 16.30 tot 17.20 uur en van 17.30 tot 18.20 uur.

Niemand minder dan voormalig schaatsster Marianne Timmer fietst samen met oud directeur FC Groningen Henk Nijland ook mee. Elk uur is er een andere instructeur en een DJ zal de middag omlijsten met muziek.

André Postema, voorzitter Raad van Bestuur van het Martini Ziekenhuis: “Bij een ziekenhuisopname zijn het vaak kleine gebaren die grote betekenis hebben voor de patiënt en diens naasten. Een arm om je heen, een kwinkslag, troostende muziek. De Vrienden van het Martini slagen er steeds weer in hier nieuwe initiatieven aan toe te voegen. Dit jaar met de infuusknuffels voor kinderen. Die fietsen we samen bij elkaar!”

Meedoen

Er zijn nog plekken beschikbaar in de eerste drie rondes. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via www.vriendenmartiniziekenhuis.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen