Keevan Veinot versterkt Donar komend seizoen

25 jul , 11:25 Sport
unnamed 6
De 25-jarige Canadese basketballer Keevan Veinot komt het team van Donar versterken. Vorig seizoen speelde de 1.93 meter lange basketballer voor de Antwerp Giants en het seizoen daarvoor voor Aris Leeuwarden. Deze zomer komt hij uit voor de Ottawa BlackJacks in de Canadian Elite Basketball League (CEBL).
Veinot is een veelzijdige speler die zowel op de één als de twee-positie uit de voeten kan, ook wel bekend als een combo-guard. Hij heeft een één jarig contract getekend.
Technisch Directeur Drago Pasalic: “We volgen Keevan al een tijdje. In Leeuwarden had hij een uitstekend seizoen en bij het sterkere Antwerp Giants heeft hij zich verder ontwikkeld. Hij is goed ingeburgerd in de Europese basketbalcultuur en weet hoe het eraan toegaat in de BNXT. Bovendien passen zijn mentaliteit en ambities perfect bij het DNA van Donar.”
Keevan is enthousiast om voor Donar te gaan spelen. "Ik wil samen met het team gaan voor het BNXT-kampioenschap. "Ik ken de meeste jongens bij Donar en ik heb alle vertrouwen in een mooi seizoen in Groningen".