FC Groningen verliest van Olympique Marseille

CSV CHANTIER STADE VELODROME MARSEILLE 1er match om aout 2014

FC Groningen heeft donderdagavond met 2 – 1 verloren van Olympique Marseille in het vijfde pouleduel van de Europa League.

De eerste helft van de wedstrijd was voor Marseille en N’Koudou zorgde voor de 1-0 voor de Fransen in de 28e minuut. Marseille had veel balbezit maar dit leverde geen grote kansen op.

Na de rust speelde Groningen beter en na een hoekschop van Rusnak schoot Maduro in de 50e minuut de 1 – 1 binnen. Groningen bleeft lang overeind, maar twee minuten voor tijd scoorde Batshuay de winnende treffer voor de Fransen.

FC Groningen blijft op de vierde plaats staan in de poule met 1 punt uit 5 duels. Donderdag 10 december speelt FC Groningen de laatste wedstrijd thuis in de Euroborg tegen Sporting Braga.