FC Groningen speelt gelijk in Europa League

FC Groningen speelt na spannende slotfase gelijk tegen Slovan Liberec.

De wedstrijd ging in de eerste helft gelijk op, waarbij Mahi twee kansen kreeg. Doelman Padt moest eveneens twee keer in actie.

Na rust speelde FC Groningen aanvallender.  Rusnak kreeg de eerste kans maar schoot zelf in plaats van de bal af te spelen aan een vrijstaande Hateboer. Mahi schoot met een vrije bal tegen de lat.

Michael de Leeuw werd met een rode kaart van het veld te sturen. Kort hierop scoorde Luckassen de 1 – 0 voor Liberec.

Echter in de laatste minuten kreeg Groningen een strafschop nadat Etiënne Reijnen omver werd geduwd in het strafschopgebied.

Hoesen schoot in eerste instantie mis, maar maakte in de rebound 1 – 1.

Poule F
Sporting Braga won in dezelfde poule thuis met 3-2 van Olympique Marseille. Braga staat nu met 9 punten eerste in de poule,  gevolgd door Liberec  met vier punten, Olympique Marseille drie punten en FC Groningen één punt.

Over twee weken speelt FC Groningen thuis tegen Slovan Liberec.