Fotoserie: druk bezochte Open Dag FC Groningen

De jaarlijkse Open Dag van FC Groningen werd zondag druk bezocht. Ongeveer 10.000 bezoekers kwamen af op de verschillende (voetbal)activiteiten in en om het stadion.

Om 13.00 uur openden de deuren en stonden mensen al te wachten om een nieuw wedstrijdshirt te scoren. De meningen waren verdeeld. De meesten vonden het nieuwe shirt mooi, sommige anderen niet.

 

 

 

 

 

 

Het hoogtepunt was om 14.00 uur de spelerspresentatie. Nadat de spelers één voor één waren aangekondigd, toonde Mo El Hankouri wat kunstjes met de bal en deden Ko Itakura en Ritsu Dona even voor hoe men juichte bij de onlangs gemaakte goal van Itakura.

Danny Buijs liet weten dat het team ‘er klaar voor is, dat er nog veel te verbeteren valt, maar de wedstrijden te willen winnen met goed voetbal en veel doelpunten’.

 

 

Hierna konden fans een handtekening scoren of op de foto met hun favoriete speler die verspreid stonden op verschillende plaatsen in en rond het stadion.

 

Belangstellenden konden ook meedoen aan een rondleiding door een groot gedeelte van het stadion en kinderen konden zich uitleven op de verschillende springkussens.

Aankomende zaterdag speelt FC Groningen de eerste uitwedstrijd van de competitie tegen FC Emmen. De eerste thuiswedstrijd is zaterdag 10 augustus tegen FC Twente.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden