FC Groningen verliest in laatste minuten

FC Groningen heeft zaterdag na twee keer op voorsprong gestaan te hebben in de blessuretijd met 3-2 verloren van PEC Zwolle.

FC Groningen kwam op voorsprong na een kwartier spelen door een treffen van Ritsu Doan na een voorzet van Mahi. Vier minuten later was de stand gelijk door een doelpunt van Stef Nijland.

De ruststand was 1 – 1. Tien minuten na rust scoorde Tom van Weert de 1 – 2. Hierop kwam protest van de spelers van PEC, omdat volgens hun de bal niet geheel over de lijn was. Na een uur spelen maakte Ryan Thomas de gelijkmaker.

Tom van Weert kreeg in de 87e minuut de rode kaart na een overtreding op Dirk Marcellis. Youness Mokhtar Mokhtar maakte drie minuten in de blessuretijd de winnende goal. die op zijn beurt ontsnapt was aan liefst drie bewakers: 3-2.

Groningen staat na deze nederlaag op de elfde plek in de eredivisie met acht punten na zeven duels.