Open Dag FC Groningen

Foto: De Redactie

FC Groningen organiseert zondag 6 augustus in en om het Noordlease Stadion de jaarlijkse Open Dag.

Het stadion opent de deuren om 12.30 uur, meldt FC Groningen. Vervolgens start het programma om 13.00 uur met de spelerspresentatie en de lancering van het nieuwe wedstrijdtenue van de nieuwe kledingsponsor PUMA.

Na de presentatie op het veld zullen de spelers zich vanaf 14.30 uur over het terrein verspreiden en op verschillende locaties beschikbaar zijn voor handtekeningen en foto’s.

Er is een markt met verschillende kraampjes rond het Noordlease Stadion. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om gedurende de Open Dag een rondleiding door het stadion te volgen. De nieuwe spelersbus is eveneens te bezichtigen.

Oude bekenden

Om 16.00 uur treedt Oud FC Groningen in het stadion aan voor een wedstrijd tegen een Supportersteam, dat door Supporterscoördinator Matthias Mulder is samengesteld uit diverse supportersgeledingen.

Bij Oud FC bestaat de selectie uit een aantal voormalige publiekslievelingen onder wie Walter Waalderbos, Evgeniy Levchenko, Mark-Jan Fledderus, Paul Matthijs, Sander van Gessel, Antoine van der Linden en Yuri Cornelisse. Ook huidig hoofdtrainer Ernest Faber maakt als oud-speler deel uit van de selectie van de ex-voetballers en en keeperstrainer Bas Roorda, die gecoacht zullen worden door voormalig trainer en nieuwe technisch manager Ron Jans.

Programma Open Dag

  • 12.30 uur: Stadion open;
  • 13.00 uur tot 14.00 uur: Shirt- en spelerspresentatie;
  • 14.00 uur: Demotraining FC Groningen Onder-12 in het stadion;
  • 14.30 uur tot 16.00 uur: Spelers op het terrein rond het stadion;
  • 16.00 uur: Wedstrijd Oud FC Groningen – Supportersteam;
  • 17.00 uur: Einde Open Dag.

(Bron: FC Groningen)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden