Donar wint van Landstede

Donar heeft zaterdagavond gewonnen van Landstede Basketbal uit Zwolle. De eindstand in Martini Plaza werd 84-69.

De kwartstanden waren 26-22, 47-39, 66-54 en eindstand 84-69.

Donar startte de laatste competitiewedstrijd met een stroef begin, echter speelde een goede wedstrijd na de time-out bij een achterstand van 0-8.

Na de time-out kwam Donar langzamerhand beter in het spel, meldt Donar. Verdedigend werd het beter en aan het eind van de eerste kwart was de achterstand omgezet in een 26-22 voorsprong.

Het goede spel zette zich voort in het tweede kwart en de tussenstand was na het derde kwart 66-54.

Topscorers waren Drago Pasalic met 21 punten, Andrew Smith met 17 punten en Lance Jeter met 14 punten.

Donar heeft nu 24 punten uit 13 wedstrijden.

Komende woensdag 21 december speelt Donar de laatste wedstrijd van 2016 tegen SL Benfica in Lissabon.