FC Groningen speelt gelijk tegen NEC

FC Groningen heeft zaterdagavond 1 punt gepakt door met 1-1 gelijk te spelen tegen NEC in het Goffertstadion in Nijmegen.

Bij rust was de stand nog 0-0, na een eerste helft waarbij weinig doelkansen waren.

Het laatste kwartier van de wedstrijd werd nog spannend nadat Dumic van NEC dacht de 1-0 te scoren. Deze goal werd echter afgekeurd op advies van de assistent van de scheidsrechter, omdat Dumic Kasper Larsen naar de grond trok, meldt FC Groningen.

Twee minuten later scoorde Groningen via een assist op Tom van Weert, die de 1-0 maakte.

Vijf minuten later scoorde invaller Quincy Owusu-Abeyie de gelijkmaker. In de laatste minuten van de wedstrijd werd een doelpunt van Tom van Weert afgekeurd wegens buitenspel.

Zaterdag 19 november speelt FC Groningen thuis tegen ADO Den Haag.