FC Groningen wint met ruime cijfers

FC Groningen heeft zondagmiddag de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven met ruime cijfers gewonnen. Het werd 0-3.

Bij rust stond het 0-1. FC Groningen besliste de wedstrijd in de tweede helft met nog twee goals.

Na twintig minuten spelen wist Luciano Valento te scoren na een mooie aanval. FC Groningen had de overhand en op een afgekeurde goal voor Eindhoven wegens buitenspel na bleef de stand 0-1 bij rust. In de tweede helft had Eindhoven meer balbezit, maar dit leidde niet tot groot gevaar voor Groningen. Het was Laros Duarte die nog twee keer scoorde voor Groningen.

FC Groningen staat na 25 wedstrijden met 44 punten op de vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie. FC Groningen heeft één competitiewedstrijd minder gespeeld. Aanstaande vrijdag speelt FC Groningen thuis tegen Helmond Sport.