FC Groningen verliest na serie ongeslagen wedstrijden van FC Dordrecht

Na dertien ongeslagen duels wist FC Groningen vrijdagavond niet te winnen van FC Dordrecht. De uitwedstrijd werd verloren met 1-0.

Binnen vijf minuten keek Groningen tegen de 1-0 achterstand aan. Dit was ook de eindstand.

Na de goal werd de wedstrijd stilgelegd omdat supporters in het uitvak falkkels aanstaken. Het duurde twintig minuten voordat de wedstrijd hervat kon worden. Joey Pelupessy was nog dicht bij de gelijkmaker maar de keeper wist dit te voorkomen.

Ook in de tweede helft kwam Groningen niet tot scoren, ondanks dat de FC meer overwicht en hoekschoppen had. Groningen staat na de nederlaag op de zesde plaats met 38 punten uit 23 wedstrijden.

Donderdag 8 februari speelt FC Groningen de kwartfinale in het KNVB Bekertoernooi tegen Fortuna Sittard.