Donar verliest van Landstede Hammers uit Zwolle

Donar wist dinsdagavond niet te winnen van Landstede Hammers uit Zwolle. Het werd 53-75.

De spelers van Donar kwamen niet sterk uit de startblokken en pas na ruim drie minuten spelen werd voor het eerst pas gescoord. De Zwollenaren hadden inmiddels al acht punten gemaakt. Het eerste kwart eindigde in 13-27. Ook in het tweede kwart bleef dit beeld en bij rust was de score 28-50.

Na rust verdedigde Donar feller, maar dit was van korte duur. Donar kwam terug maar wist het tij niet te keren. Het derde kwart eindigde in 43-63, maar ook in het vierde kwart wist Donar de achterstand niet goed te maken.

Donar staat met vier punten uit 3 wedstrijden op de vijfde plaats in de BNXT League. Zondagmiddag speelt Donar de uitwedstrijd tegen Den Helder Suns.