FC Groningen wint met ruime cijfers van Jong PSV

FC Groningen heeft maandagavond met 4-0 gewonnen van Jong PSV. De spelers die scoorden waren Isak Määttä, Kevin van Veen, Paulos Abraham en Radinio Balker.

De wedstrijd begon met dezelfde elf spelers als tegen ADO Den Haag. Na elf minuten spelen was het raak, nadat Isak Määttä via de binnenkant van de paal binnenschoot. Van Veen schoot de 2-0 binnen na een half uur spelen. Een paar minuten later zorgde Abraham voor de 3-0. Radinio Balker kopte na een genomen hoekschop de bal binnen.

Bij rust stond het 4-0 voor FC Groningen. Dit bleef ook de eindstand. Ondanks inzet van de spelers kwam het niet meer tot scoren.

Dankzij deze zege stijgt FC Groningen naar de vijfde plaats met tien punten uit zes wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

FC Groningen speelt vrijdag de uitwedstrijd tegen Helmond Sport.