FC Groningen wacht met seizoenkaartverkoop

Foto: Jan Buurma

FC Groningen start met de seizoenkaartverkoop 2023/2024 als het duidelijk is in welke competitie de Trots van het Noorden volgend seizoen speelt. Dat heeft FC Groningen dinsdagmiddag bekend gemaakt.

De club vecht momenteel voor de laatste kansen om niet te degraderen. “De roep vanuit supporters om de seizoenkaartverkoop te starten – ongeacht de stand – wordt door de club enorm gewaardeerd en is een blijk van onvoorwaardelijke steun”, aldus FC Groningen op de website.

De supporters hebben in dit moeilijke seizoen ongekend veel steun gegeven vanaf de tribunes, zowel thuis als uit. De oproep van verschillende supporters om de verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2023/2024 te starten, “geeft de club hoop en vertrouwen voor de toekomst”. Liefde voor de club betekent voor velen dat ze altijd achter de club blijven staan, ongeacht de stand.

FC Groningen heeft echter besloten om de verkoop van seizoenkaarten pas te starten als duidelijk is in welke divisie volgend seizoen wordt gespeeld. Dit heeft volgens FC Groningen mede te maken met de prijsstelling van de kaarten. De huidige seizoenkaarthouders hebben net als voorgaande jaren een voorrangsperiode om hun huidige plek in Euroborg te verlengen of een andere vrije tribuneplaats uit te zoeken.

FC Groningen waardeert de steun en support van de fans enorm en blijft ongeacht de stand strijden.

Aanstaande zaterdag speelt FC Groningen om 20.00 uur de thuiswedstrijd tegen N.E.C.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen