FC Groningen Supportersdag op zaterdag 27 augustus

Foto: Jan Buurma

FC Groningen organiseert zaterdag 27 augustus een Supportersdag. Deze dag zijn er verschillende activiteiten en de eerste selectie is aanwezig voor handtekeningen en fotomomenten. “Supporters kunnen deze dag gratis bezoeken”, aldus FC Groningen.

FC Groningen wilde in eerste instantie haar jaarlijkse Open Dag onderdeel laten zijn van de viering van Groningens Ontzet. De club kreeg hier echter geen vergunning en toestemming voor.

Marketingmanager Edwin Froma baalt nog steeds dat er geen Open Dag zoals normaliter kan worden georganiseerd, maar is wel blij dat de club een alternatief kan aanbieden.

De invulling van de Supportersdag verschilt van de reguliere Open Dag, omdat er geen activiteiten die normaal op het voorplein en achter het stadion kunnen plaatsvinden. Hiervoor is geen vergunning verleend.

Maar er is een goed gevuld middagprogramma voor supporters tussen 12.00 uur tot 16.00 uur. Zowel binnen in het stadion als op en rond het veld staan verschillende (voetbal)activiteiten op het programma. Ook de officiƫle spelerspresentatie van de selectie van FC Groningen vindt plaats tijdens de Supportersdag.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen