Zaterdag openbare training FC Groningen tijdens OpenStad2016

Foto: Jan Buurma

De eerste selectie van FC Groningen houdt een openbare training zaterdag om 10.30 uur in Euroborg. Supporters kunnen de spelers en staf in aanloop naar de wedstrijd zondag tegen Vitesse een steuntje in de rug geven.

Ingang 1 van het stadion opent zaterdagochtend om 10.00 uur de poorten. Tot 12.00 uur kan iedereen op de omloop van de Tonny van Leeuwen Tribune en bij de Essent Bar een gratis kopje koffie of thee halen.

OpenStad

Deze openbare training valt samen met OpenStad, een initiatief waarbij bedrijven in de Stad belangstellenden de mogelijkheid bieden een kijkje achter de schermen te nemen.

Welk uitzicht heb je vanuit een skybox? En op welke manier komen de bezoekende supporters het stadion in? Ook zijn er diverse kraampjes in het stadion en zijn er leuke prijzen te winnen bij het zogenaamde ‘shirt speuren’, meldt FC Groningen.

Ook kan iedereen zaterdagmiddag na 12.00 uur door spelerstunnel lopen of een kijkje nemen hoe de kleedkamers er echt uitzien.

Het Supportershome van de Supportersvereniging FC Groningen is open van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Ook de andere ‘Euroborg-bewoners’ zoals Jumbo Supermarkt, bioscoop Kinepolis, Plaza Sportiva, Fair Play Casino, Noorderpoort en het Alfa-college zetten zaterdag de deuren open.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden