Punt voor FC Groningen na doelpuntloos gelijkspel tegen Feyenoord

FC Groningen heeft woensdagavond een punt overgehouden na een doelpuntloos gelijkspel in eigen huis tegen Feyenoord.
In de eerste helft waren er voor beide ploegen kansen. Berghuis van Feyenoord schoot net naast en Suslov zijn schot werd tegengehouden door keeper Nick Marsman. Ook waren er kansen voor Da Cruz, Gudmundsson en Strand Larsen.

Na rust waren de meeste kansen voor Feyenoord. Groningen kwam goed weg nadat een inzet Sinisterra van de lijn werd gehaald door Alessio Da Cruz en een bal van Linssen de bovenkant van de lat raakte. Sinisterra raakte een kwartier voor tijd opnieuw de paal. Groningen hield de score op 0-0.

FC Groningen blijft na het gelijke spel op de zesde plaats in de Eredivisie met 39 punten uit 23 wedstrijden.

Aanstaande zondag speelt FC Groningen om half drie thuis tegen Fortuna Sittard.