Donar Game Info app vervangt paieren programmaboekje

Foto: De Redactie

Donar heeft sinds afgelopen week de app ‘Donar Game Info’gelanceerd. Met de introductie van de Donar Game info app is het papieren boekje verleden tijd.

Donar bracht als enige club in Nederland 44 seizoenen iedere wedstrijd opnieuw een op die ene wedstrijd gericht boekje uit. “Actueel zullen we blijven, de manier van verspreiding wordt echter een stuk efficiënter”, aldus Donar.

“Mede vanuit het oogpunt van duurzaamheid zijn we overgestapt naar een andere variant om de programma informatie aan te bieden”, zegt voorzitter Jannes Stokroos van Donar op de website.

De app biedt actuele informatie over de wedstrijden en favoriete spelers. Ook de gebruikelijke onderdelen uit het programmaboekje en versies van de gespeelde wedstrijden zijn te lezen in de app.

Zaterdagavond opende Donar de nieuwe competitie in de Dutch Basketball League met een ruime overwinning tegen Almere Sailors. Het werd 124-64 tegen de nieuwkomer in de competitie.

De kwartstanden waren 35-16, 61-32, 102-45 en eindstand 124-64. De basketbalspelers hadden geen moeite met de tegenstander.

Topscorers bij Donar waren Willem Brandwijk met 27 punten en Damjan Rudež met 19 punten.

Aankomende woensdag 7 oktober speelt Donar de thuiswedstrijd tegen Apollo uit Amsterdam.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden