FC Groningen speelt gelijk bij rentree Robben tegen Almere City

Arjen Robben maakte zaterdagmiddag zijn rentree met aanvoerdersband voor FC Groningen tijdens de oefenwedstrijd tegen Almere City. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Robben speelde ruim een half uur en werd vervolgens vervangen door Ramon Pscal Lundqvist. Het was volgens Robben ‘leuk om weer op het veld te staan’.

In de eerste helft waren er kansen voor Hrustic en van Hintum. Beiden schoten net over het doel.

Almere kwam op voorsprong na 26 minuten spelen door een kopbal van Faris Hammouti vanuit een corner. vlak voor rust maakte Lundqvist de gelijkmaker. Na een voorzet van Gabriel Gudmundsson kopte Lundqvist de 1-1 binnen.

In de tweede helft lag het initiatief bij Groningen, maar werd er niet meer gescoord. Ook waren er kansen voor Almere maar deze werden gestopt door doelman Sergio Padt.