Opsporing Verzocht: Woningoverval aan Oosterhamriklaan

Foto: Google Maps

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een woningoverval aan de Oosterhamriklaan. Deze overval vond vorig jaar plaats in de nacht van 4 op 5 oktober.

Twee overvallers overvielen een 66-jarige man met geweld. Het slachtoffer dacht dat het zijn buren waren, toen om 2.30 uur die nacht aangebeld werd. Hij opende nietsvermoedend de deur, waarna twee overvallers de woning binnenstormden, hem sloegen en op de grond dwongen te gaan liggen.

De overvallers bedreigden de man met een mes en spraken intimederende worden: ‘Anders steken we jou’. Na de hele woning doorzocht te hebben, renden ze weg via de Arubastraat, meldt de politie.

Beide overvallers spraken met een Antilliaans accent, waren in het donker gekleed, droegen bivakmutsen en hadden een donkere huidskleur.

In de woning werd DNA aangetroffen van de vermoedelijke daders. Dit wordt momenteel onderzocht door het NFI.

De politie vraagt getuigen met informatie over de verdachte, de overval, of die de man herkennen aan zijn signalement te bellen met de Opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Opsporing verzocht is te zien op dinsdag 25 februari om 20.30 uur op NPO1.

Lees ook: Bewoner Oosterhamriklaan overvallen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden