Meerdere slachtoffers mishandeling met ploertendoder

Foto: De Redactie

De politie zoekt getuigen en een slachtoffer van mishandelingen in de nacht van zaterdag op zondag in de Poelestraat, de Vismarkt en Achter de Muur.

Getuigen zagen dat een 19-jarige Groninger vanuit het niets van achteren met ploertendoder op zijn achterhoofd werd geslagen. Hierbij liep hij een hoofdwond op.

Een 23-jarige inwoner van Groningen werd kort hierna aangehouden, meldt de politie.

Camerabeelden

Uit camerabeelden blijkt dat de dader via de Poelestraat en de Grote Markt richting de Vismarkt rent. Ter hoogte van de Big Snack Hoek duwt hij een onbekende man twee keer aan en loopt hierna weer richting de Poelestraat.

Een minuut later is te zien dat hij weer terugkomt en ter hoogte van de Big Snack Hoek een andere onbekende man die hem tegemoet loopt tegen het hoofd slaat.

Aangifte

Ook deden een 27-jarige man uit Roden en een 28-jarige inwoner van Nietap aangifte van mishandeling. Ook zij werden op straat, Achter de Muur, geslagen door vermoedelijk dezelfde verdachte met zijn ploertendoder. Door de klappen af te weren werden zij op hun arm en hand geslagen.

De politie wil graag in contact komen met het tweede slachtoffer, ter hoogte van de Big Snack Hoek en met getuigen van deze incidenten.
Er kan contact opgenomen worden met 0900-8844.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden