Invalide bijna verdronken; getuigen gezocht

Foto: Publiek Domein

De politie is op zoek naar getuigen, die informatie hebben over een invalide man op een scootmobiel die in het water van de Kardingerplas is terecht gekomen.

Vrijdagmiddag tussen half drie en half vier stond een 50-jarige man stil op het fietspad langs de Parkallee, omdat dit even geblokkeerd was wegens werkzaamheden. Op dat moment wordt er van achteren met kracht tegen zijn voertuig getrapt, waardoor de scootmobiel richting het water rijdt.

De man kneep van schrik de gashendel in plaats van de rem en hij rijdt het water in. Enkele omstanders schoten direct te hulp en hielpen de man uit het water. Iets dat hij op eigen kracht waarschijnlijk niet voor elkaar had gekregen.

Door het snelle optreden van omstanders komt de man met een nat pak en een kapotte scootmobiel weer op de kant. De scootmobiel is definitief kapot en kan niet meer worden gerepareerd. De politie zoekt getuigen die hebben gezien wie er tegen de scootmobiel heeft getrapt. De te hulp geschoten omstanders hebben het helaas niet gezien.

Heeft u iets gezien of weet u hier iets van, neem dan contact op met de politie in Groningen, telefoon 0900-8844.
https://twitter.com/polgroningen/status/612160936116375552

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden