Inzittenden van auto mishandeld

Foto: Eemskrant.nl/ R. Degenhart

Een bestuurder van een bestelbusje heeft zondagmiddag rond 18.00 uur een 44-jarige man en zijn vrouw uit Groningen mishandeld bij verkeerslichten ter hoogte van de Winsumerweg.

Het echtpaar en hun drie kinderen reden rond 18.00 uur op de N361 ter hoogte van Groningen-Noord, toen zij werden ingehaald door een bestelbusje. Toen ze voor de verkeerslichten moesten stoppen, stapte uit een bestelbusje een onbekende man die naar de auto van de slachtoffers liep.

Toen de 44-jarige man het raam van zijn auto opende, kreeg hij meerdere vuistslagen in zijn gezicht. Toen de vrouw uit de auto stapte, werd ook zij, in bijzijn van haar kinderen door de man in haar gezicht geslagen. Beide slachtoffers raakten gewond en moesten met een ambulance naar de dokterspost voor hun verwondingen.

De politie zoekt getuigen van de mishandeling en wil graag in contact komen met getuigen of met mensen die anderszins informatie hebben over deze mishandeling. Bellen kan met telefoonnummer 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen