Overvaller cafetaria Groningen vermoedelijk buurtbewoner

Foto: Eemskrant.nl/R. Degenhart

De man die op 26 februari jl. de cafetaria aan de Helper Weststraat in Groningen overviel woont vermoedelijk in de buurt van de snackbar, meldt de politie.

Omwonenden in de buurt van de snackbar hebben dinsdagochtend een brief ontvangen. Hierin worden ze gevraagd de beelden via Opsporing Verzocht te bekijken en geattendeerd op het politieonderzoek.

Klik hier voor het beeldmateriaal van Opsporing Verzocht.

Overval

Donderdag 26 februari rond 21.40 uur kwam een gewapende overvaller de snackbar binnen. Hij bedreigde het personeel met een vuurwapen en deed een greep in de kassa. Vervolgens verliet de overvaller de snackbar en vluchtte in de richting van de Helper Westsingel/Jullensstraat.

Opsporing Verzocht

Op dinsdag 7 april werd er aandacht aan de overval besteed in Opsporing Verzocht. Er waren onder andere bewakingsbeelden te zien van de overvaller vlak voor hij de snackbar naar binnen ging. Hij had toen geen bivakmuts op. Naar aanleiding van de uitzending kwamen er zo’n 25 tips bij de politie binnen.

Getuigen en tips

Herkent u de verdachte of heeft u meer informatie over de overval? Bel dan met de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan via 0800-7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden