Drie personen overleden na ernstig eenzijdig ongeval

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/Wutsje

Bij een ernstig eenzijdig verkeersongeval op de Bornholmstraat zijn zaterdagavond drie jongemannen om het leven gekomen.

Een 18-jarige en 19 jarige man uit Sappemeer en een 21 jarige man uit Hoogezand zaten samen met een 19-jarige uit Westerbroek in een auto die door onbekende oorzaak van de weg is geraakt. De auto kwam op de kop in een naast de rijbaan gelegen sloot terecht.

Bij aankomst van de hulpdiensten zaten twee personen nog in de auto. Twee anderen lagen respectievelijk in het water en op de walkant. Om de twee jongemannen uit het voertuig te bevrijden, moest deze eerst uit het water getakeld worden voordat hulpverleners eerste hulp konden bieden.

Drie personen overleden na dit ongeval. De 19-jarige man uit Westerbroek werd met onbekend letsel overgebracht naar het Martiniziekenhuis in Groningen. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht.

De politie zoekt getuigen waarmee ze nog niet gesproken heeft en die iets kunnen vertellen over dit ernstige verkeersongeval. Contact kan opgenomen worden met 0900-8844.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden