Ook vandaag nog onderzoek in Kloosterburen

Foto: Politie.nl

Het onderzoek naar de dood van Jesse van Wieren is donderdag voortgezet.

Dit meldt de politie donderdagmiddag.

Het levenloze lichaam van de 28-jarige Jesse werd woensdagmiddag in de tuin van een woning in Kloosterburen gevonden.

Forensische specialisten

Forensisch specialisten van de politie hebben vandaag nog nader onderzoek in en rondom de woning waar woensdagmiddag het levenloze lichaam van Jesse van Wieren werd gevonden.

Buurtonderzoek

Ook zijn buurtbewoners vandaag tijdens een buurtonderzoek gevraagd of zij iets bijzonders gehoord of gezien hebben. Als er mensen zijn die niet bevraagd zijn, maar wel informatie of tips hebben, dan worden zij gevraagd per mail of telefonisch contact op te nemen met het onderzoeksteam.

Vrijdag vindt bij het NFI sectie plaats op het lichaam van Jesse van Wieren. Mogelijk geeft dat meer duidelijkheid over de doodsoorzaak.

Vragen

De politie begrijpt en leest op social media dat veel mensen vragen hebben over de verdwijning en de dood van Jesse. De politie kan nu nog geen informatie verstrekken over de achtergrond van het slachtoffer en de verdachten, hun eventuele relatie, de aanleiding en de eventuele inhoud van de verklaringen van de verdachten.

De twee verdachten, een 25-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Kloosterburen, die zijn aangehouden zitten nog steeds vast en zitten in zogenaamde beperkingen. Dat betekent dat de verdachten geen contacten met de buitenwereld mogen hebben, alleen met hun advocaat. Daarom moeten politie en het openbaar ministerie ook uiterst terughoudend zijn in het verstrekken van informatie.

Voorgeleiding rechter-commissaris

De verdachten worden verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning en de dood van Jesse. Zij worden morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die beslist of de verdachten langer vast blijven zitten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden