Man aangehouden op verdenking van overval

Foto: Google Maps

De politie heeft woensdagavond laat een 44-jarige Stadjer aangehouden op verdenking op een overval op een pizzeria aan de Paterwoldseweg.

Ook wordt onderzocht of de man verantwoordelijk is voor een straatroof eerder die dag op een maaltijdbezorger in de stad, meldt de politie.

Een man kwam woensdagavond de pizzeria aan de Paterwoldseweg binnen en bedreigde het aanwezige personeel. Hij eiste geld. Nadat hij dat had gekregen, ging de overvaller er op een scooter vandoor.

In de Spaarnestraat zag de politie iemand bij een scooter staan die voldeed aan het opgegeven signalement. De 44-jarige werd daarop aangehouden en zijn scooter werd in beslag genomen.

Eerder die middag was op de Koeriersterweg in de stad een maaltijdbezorger het slachtoffer geworden van een straatroof. Daarbij was onder andere zijn scooter buit gemaakt.

Nader onderzoek moet uitwijzen of de 44-jarige verdachte ook hiervoor verantwoordelijk is.

De politie komt graag in contact met getuigen van de overval op de Paterwoldseweg en de straatroof op de Koeriersterweg. Heeft u iets gezien of informatie dat het onderzoeksteam kan helpen? Bel dan de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden