Plantoor: een inspirerende ‘groene’ werkomgeving voor bedrijven en zzp’ers

Plantoor, het bedrijf met twee kantoorpanden aan het Martinikerkhof biedt inspirerende, gezonde werkplekken en vergaderruimtes op een prachtige locatie in de binnenstad van Groningen.

Een inspirerende, gezonde werkplek, waar zzp’ers, ondernemers en bedrijven kunnen werken, vergaderen of coachen in een rustige ‘groene’ omgeving. Dat is het doel van de 29-jarige eigenaresse Alexandra Mes.

‘Het was altijd mijn droom om ondernemer te worden’, vertelt eigenaresse Alexandra Mes. Het idee voor Plantoor ontstond nadat Alexandra zelf RSI-klachten kreeg. Het was een ‘wake-up call’ voor Alexandra. Ze wilde ‘gezonde’ werkplekken creëren en de vitaliteit op kantoor verhogen.

Plantoor, gevestigd aan het Martinikerkhof, bestaat uit twee kantoren. In september opende de eerste vestiging en sinds 1 januari is het tweede kantoor geopend.

In elk vertrek staan groene planten. ‘Deze geven zuurstof, dat de vitaliteit weer bevordert’, aldus Alexandra.

De naam Plantoor ontstond doordat in het kantoor veel planten zijn. ‘Én het rijmt ook nog op kantoor’, vertelt een lachende Alexandra.

Tijdens de rondleiding valt op dat elk vertrek rust uitstraalt. Er zijn ruimtes om te werken, te vergaderen, een sollicitatie- of coachingsgeprek te voeren of voor het geven van workshops. Daarnaast zijn de werkplekken gericht op gezondheid. Er staan verstelbare zit-sta bureau’s en goede stoelen.

Ook kan een gezonde lunch verkregen worden. De ruimtes zijn comfortabel ingericht.

Op de eerste locatie zitten een aantal vaste bedrijven, die in de ruimtes beneden klanten kunnen ontvangen of vergaderen. Op de tweede locatie zijn flexplekken voor zzp’ers. De werkplekken zijn beschikbaar op zowel flexibele als vaste basis.

Kijk voor meer informatie, de mogelijkheden en openingstijden: plantoor.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden