Verkiezing: Het gezelligste terras van Groningen

Foto: Nieuws.nl

De zomervakantie is bijna voorbij, maar het mooie weer komt gewoon nog even terug. Daarom nog even een verkiezing voor het gezelligste terras van Groningen. Gewoon omdat het kan.

In Groningen hebben we genoeg terrasjes. En elk terras heeft zo zijn eigen charme. Toch is er iets waardoor mensen juist naar dat ene kroegje gaan. En wat dat dan is? Dat willen wij nu juist graag horen!

Dus, wat is het gezelligste terras van Groningen? Na het weekend maken we de balans op en gaan we even langs bij het gezelligste terras met een oorkonde en een bloemetje. Taggen maar! Schroom niet, ALLE horecaondernemers van Groningen doen mee.

Voorwaarden

Stemmen op je favoriete terras kan vanaf nu! Op maandag 26 augustus worden de stemmen geteld. Likes tellen niet mee. Alleen een reactie op onze Facebookpagina geldt als stem. Tag ook vooral de onderneming. De eigenaren vinden het vast erg leuk om te zien dat ze gewaardeerd worden! Vraag ook je vrienden om te stemmen. Hoe vaker een onderneming wordt genomineerd, hoe meer kans ze maken.

Het terras met de meeste stemmen wint. Proost!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden