Route en programma bekend voor 8e editie van 4 Mijl van Emmen

Foto: 4 Mijl van Emmen

De 8e editie van de 4 Mijl van Emmen vindt zondag 7 april plaats met de Kids Run, de Business Run en natuurlijk de reguliere 4 Mijl.

Route

De route start ook dit jaar in woonwijk Delftlanden. Het parcour leidt de lopers door Noordbarge, Westenesch en de Hondsrugtunnel naar het bruisende Raadhuisplein. De start is volgens de organisatie verplaatst om de deelnemers meer ruimte te geven.

Hardloopclinics

Belangstellenden kunnen ook begeleiding krijgen van trainers van Atletiekvereniging EAC de Sperwers met hardloopclinics. Met hun 8-weekse clinic ben je perfect voorbereid om op 7 april aan de start te staan. Daarbij zijn meerdere opties per week om te trainen. De eerste clinic begint op 15 februari om 19.30 uur. Aanmelden hiervoor kan via [email protected].

Snelle hardlopers

Voor de snelle hardlopers is er dit jaar een nieuwe optie: geef je streeftijd door bij je inschrijving en daag jezelf uit om de 4 Mijl van Emmen onder de 25 minuten te rennen. En als je al bent ingeschreven, kun je heel eenvoudig je streeftijd invullen via het dashboard. Alle snelle lopers, zowel mannen als vrouwen, worden samengevoegd in het eerste startvak met een starttijd onder de 25 minuten.

4 Mijl Festival

Deelnemers met een ticket voor de 4 Mijl van Emmen hebben ook toegang tot het 4 Mijl Festival. “Dat betekent 2 tickets voor de prijs van 1!”, aldus de organisatie. ‘Na de finish kun je direct door naar het festivalterrein om je prestatie te vieren en de dag feestelijk af te sluiten met een verfrissend drankje’. De line-up van het festival wordt binnenkort bekendgemaakt. Het belooft in ieder geval een mix te worden van swingende 90’s en 00’s muziek, feestmuziek en top-40 hits, verzorgd door zowel bands als DJ’s.

Het festival begint om 18.00 uur, zodra de eerste lopers zijn gefinisht, en gaat door tot 23.00 uur.

Inschrijven voor de 4 Mijl van Emmen kan via de compleet vernieuwde website 4mijlvanemmen.nl. De website is nu ook beschikbaar in het Duits.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen