Deniz Epileerhuis: Voor perfect gevormde wenkbrauwen en haarverwijdering met touw epileren op de Oosterse manier!

Foto: Deniz Epileerhuis

Bent u ontevreden met uw wenkbrauwen of ongewenste haren? Dan bent u bij Deniz Epileerhuis aan het juiste adres! Zowat iedereen heeft haar ergens op hun lichaam dat ze niet willen, of op zijn minst willen verminderen. Of het nu op je benen, oksels, gezicht, rug, armen of bikinilijn is, het vinden van een effectieve en efficiƫnte manier om zich te ontdoen van haar is niet gemakkelijk, maar wij kunnen u helpen!

Hoe Epileren wij?

Epileren doen wij op de Oosterse manier, namelijk met touw. Deze Oosterse wijze van epileren voorkomt irritatie en zorgt voor een langere haarvrije periode. Door de behandeling worden de haartjes dunner en zijn ze minder stug. Het is bovendien hygiƫnischer. Je raakt de wenkbrauwen niet aan met je handen, omdat de haartjes met een touwtje worden bewerkt. Het is daarnaast veel sneller.

De voordelen:

– Het brengt wenkbrauwen beter in vorm;
– Het werkt sneller dan de pincet;
– Het is beter voor de huid dan de harsmethode;
– Het verwijdert alle donshaartjes.

(Tekst gaat verder onder afbeelding)

 

Hot Wax

Met de speciale wax, die uw huid niet beschadigd of irriteert, verlengt u het termijn van de haargroei. Deze wax is toe te passen op uw oksels , boven- en onderbenen, armen, bikinilijn, rug, gezicht, nek en bovenlip. De wax verwijderd tevens ook uw mee-eters op de neus.

Wat zijn Eyeliners, Microblading en Lipliner?

Wil je niet elke dage make-up zetten op je gezicht maar er toch goed en verzorgd uit zien, dan is Permanente Make-Up de oplossing. Met Permanente Make-Up zetten wij bijvoorbeeld eyeliners en lipliners die voor langere tijd blijven zitten. Hiermee bespaart u tijd en heeft u de dagelijkse zelfzekerheid dat u stralend voor de dag komt.

Wie ben ik?

Ik ben Pakize Deniz, 45 jaar en ben in Turkije geboren.
Ik ben al ruim 23 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste.

Ik voer voornamelijk behandelingen uit zoals het epileren van de wenkbrauwen (met touw), harsen van het gezicht/lichaam en gezichtsbehandelingen.
Ik gebruik hierbij verschillende technieken en pas de nieuwste en de beste technieken toe.

Ik werk al jaren met veel plezier en word dolgelukkig van de positieve reacties van mijn klanten.

Ik ben van mening dat iedereen het een keer moet proberen. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen via 06-31755254 en uiteraard mijn website bezoeken voor onder andere een prijsoverzicht: www.denizepileerhuis.nl. Ik hoop u graag te verwelkomen in mijn salon.

Met vriendelijke groet,

Pakize Deniz

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen