Nachtelijke afsluitingen A28 en Brailleweg volgende week voor aanbrengen belijning

Foto: De Redactie

De A28 is volgende week drie nachten afgesloten tussen het Julianaplein tot Groningen-Zuid en vice versa. Daarnaast is de Brailleweg eveneens twee nachten afgesloten voor alle verkeer.

Op de A28 worden nieuwe lijnen en pijlen aangebracht. Ook worden borden en barriers geplaatst. Dat kan alleen als er geen verkeer rijdt en daarom gaat de A28 drie nachten dicht, meldt Groningen Bereikbaar.

Van maandagnacht 29 november op dinsdagochtend 30 november en van dinsdagnacht 30 november tot woensdagochtend 1 december is de A28 dicht vanaf het Julianaplein tot Groningen-Zuid. De A28 is dicht in de andere richting van woensdagnacht 1 op donderdagnacht 2 december, dus vanaf Groningen-Zuid tot het Julianaplein.

De werkzaamheden gebeuren van 22.00 uur tot 6.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de bekende gele borden.

Brailleweg

Ook op de Brailleweg worden extra markering en borden aangebracht. Daarvoor is de Brailleweg afgesloten voor alle verkeer van maandagnacht 29 november tot dinsdagochtend 30 november en dinsdagnacht 30 november tot woensdagochtend 1 december. Het autoverkeer kan dan niet vanaf het Emmaviaduct de A28 op.

Lees ook: Zuidelijke ringweg komend weekend dicht richting Julianaplein

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen