Zuidelijke ringweg komend weekend dicht richting Julianaplein

Foto: De Redactie

De zuidelijke ringweg is komend weekend afgesloten voor het verkeer richting Drachten en Assen. De afsluiting is tussen het knooppunt Euvelgunne en de afslag naar de Hereweg. Dat maakte Groningen Bereikbaar bekend.

Ook de op- en afrit van de zuidelijke ringweg bij de Stettinweg en de oprit vanaf de Europaweg richting het Julianaplein zijn dicht. De toerit vanaf de Odenseweg naar de N46 richting het zuiden is eveneens afgesloten. De oprit vanaf de Hereweg richting het Julianaplein blijft wel open.

Tijdens het weekend gaat Combinatie Herepoort de rijbanen naar het zuiden verplaatsten. Dat gebeurde al in twee eerdere weekenden met de rijbanen richting Hoogezand. Ook het weekend erop zal daarom de rijbaan afgesloten zijn.

Asfaltherstelwerkzaamheden

Ook is het asfalt op de noordelijke rijbaan van de zuidelijke ringweg ter hoogte van de Meeuwerderbaan beschadigd. Een deel van het asfalt wordt komend weekend gerepareerd en gedeeltelijk vervangen. De werkzaamheden zijn deels in de nacht. Omwonenden kunnen overlast hebben van bouwverkeer, machines en bouwlampen op de ringweg. Op zondag wordt het oude asfalt verwijderd en deze werkzaamheden geven geluidshinder, meldt Aanpak Ring Zuid.

Het verkeer wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden