Business & Zo bestaat 1 jaar!

Foto: fotografie: © Anniek Mol

Business & Zo bestaat precies vandaag, op 1 juni één jaar. Op een mooie plek in het centrum van Groningen, in de Nieuwe Ebbingestraat, kunnen ondernemers samenkomen om even ‘de stress van het thuiswerken te ontvluchten’.

Business & Zo is het centrum voor (ont)spannend ondernemen van onderneemster Paula Dillema.

Business & Zo

Behalve het aanbieden van vaste werkplekken, flexplekken en groepsruimten is Paula persoonlijke coach en biedt ze coaching voor bedrijven en (startende) ondernemers. Daarnaast is Paula straalangst coach ,waarbij zij mensen helpt met meer dan alleen faalangst, ze helpt mensen om er te durven zijn. Om te durven stralen in plaats van altijd zichzelf op de achtergrond te houden.

fotografie: © Anniek Mol

Over Paula

Paula begon haar ondernemerscarrière op haar 22e door te beginnen met een kinderdagverblijf. Daarvan is ze 18 jaar eigenaresse geweest. Zoals ze het zelf omschrijft: ‘Het werd tijd om de wijde wereld in te trekken en gedag te zeggen tegen haar vak’.

Ze is toen coach geworden en helpt ondernemers hun weg te vinden in het ondernemen. Het viel haar op dat veel ondernemers het wiel opnieuw proberen uit te vinden en zich vaak erg alleen voelen in hun ondernemerschap.

Om die leegte te vullen, is ze Business & Zo gestart. Het idee erachter is om ondernemers samen te brengen en de verbinding te leggen. O

Business & Zo draait om laagdrempelig netwerken en met elkaar meedenken. Verbinding, kruisbestuiving en verschillende expertises samenbrengen om verder te komen. Paula zegt altijd dat het netwerk het meest waardevolst is. Met verschillende ondernemers in B&Z is het netwerk erg groot en kan eigenlijk ieder vraagstuk wel in de groep gegooid worden. Er is altijd wel iemand die iemand kent.

Deze dag bestaat Business & Zo 1 jaar en is het een mooi moment om het bedrijf in de spotlight te zetten. Ondernemen is lastig, maar wanneer je een bedrijf start ten tijde van een wereldwijde pandemie, is dat extra bewonderingswaardig.

Online Open Huis

Business & Zo organiseert deze dinsdag een online Open Huis voor ondernemers en ondernemende mensen uit (regio) Groningen. Een verbindende brainstorm avond, waarbij kennis gemaakt kan worden met de huurders en iedereen (ondernemers)vragen kan stellen.

De aanvang is om 19.30 uur. Aanmelden kan door te mailen naar [email protected].

Kijk voor alle informatie: businessenzo.nl

 

(Bron: met dank aan Lars Marquenie van Torito)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden