Groningen krijgt online koopavond

Foto: Spraakmakend Media

Om lokale ondernemers te ondersteunen en lokale inkoop te stimuleren in deze lastige coronaperiode begint het jongerenkanaal Spot TV Groningen weer met het uitzenden van de livestream ‘support your locals’. Groningen krijgt daarmee een online koopavond.

Op de livestream ‘support your locals’ worden producten & diensten van lokale ondernemers, makers en merken verkocht.

Deelnemers kunnen zichzelf en hun producten tijdens de uitzendingen promoten en kijkers kunnen live bieden op een product en meedoen aan winacties. Om het kijken nog leuker te maken worden er voorafgaand aan de live-uitzendingen 200 boxen gevuld met lokale producten + een lotnummer waarmee je kans maakt op mooi je prijzen.

“Met de feestdagen in aantocht zullen veel mensen weer cadeaus gaan aanschaffen, wij hopen hen aan te sporen dat vooral lokaal te doen en niet alleen via de grote webshops”, zegt Marten de Ruiter van Spot TV.”

Er staan drie afleveringen op de planning, die te zien zullen zijn op de donderdagavond om 20.00 uur via de verschillende social media kanalen van Spot TV.

  • Donderdag 26 november | Thema Black Friday
  • Donderdag 3 december | Thema: Sinterklaas
  • Donderdag 17 december | Thema: Kerst

Geïnteresseerden die onderdeel willen worden van de live uitzendingen of een Spot TV Grokaalbox willen bestellen kunnen mailen naar mail [email protected] of voor meer informatie www.spot-tv.nl

Spot TV is een online platform voor jong en studerend Groningen. De ‘support your locals’-livestream wordt gemaakt in samenwerking met o.a. Gemeente Groningen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden