Taste and Flavor in Reitdiephaven: Genieten van een culinaire wereldreis

feb 26 2022, 13:25 Ondernemers uitgelicht
unnamed 2021 07 03t160718273 taste and flavor
Taste and Flavor, het restaurant met wereldkeuken in de Groningse wijk Reitdiephaven is weer geopend sinds 28 januari.
Bij het restaurant gaat men op culinaire wereldreis, van Italiaans, Japans, Vietnamees, Thais, Chinees, Amerikaans en Nederlands. Van vis en sushi, tot een saladebuffet, een warm buffet met meer dan 40 gerechten. Life cooking bij meerdere keukens, teppanyaki, houtskool barbecue en pizza en wokken met verse ingrediënten. Vele variaties en verse producten worden geboden.
Na het eten kan men nog nagenieten van een uitgebreide patisseriebuffet met toetjes, vers fruit, 18 smaken ijs, twee chocoladefonteinen en slagroom, snoepjes, te veel om op te noemen.
Ook voor kinderen is er keuze van patat en frikandellen tot poffertjes, ijs en een suikerspin. De kinderen kunnen zich vermaken in een speciale speelhoek met verschillende activiteiten voor de kinderen.

Leerbedrijf

Taste and Flavor biedt als erkend leerbedrijf mogelijkheden voor leerlingen, die kunnen leren en kennis maken met de praktijk. Een leerbedrijf is een bedrijf waar een scholier die een opleiding volgt stage kan lopen.
Daarnaast heeft Taste and Flavor verschillende vacatures open staan, onder andere voor bedieningsmedewerkers, medewerkers spoelkeuken en medewerkers mise-en-place.
Kijk voor meer informatie: www.tasteandflavor.nl