Tweede noordelijke openlucht Banenmarkt donderdag

mei 28 , 10:45 Nieuws
overzicht vismarkt banenmarkt 2023
Op de Vismarkt wordt donderdag de tweede noordelijke openlucht Banenmarkt georganiseerd. Belangstellenden die op zoek zijn naar een baan of van werkgever willen veranderen kunnen terecht op de Banenmarkt.
In een informele sfeer kunnen contacten gelegd worden met potentiële werkgevers. Ruim 90 bedrijven, verspreid over diverse branches, hebben gezamenlijk meer dan 25.000 vacatures openstaan. Van technische banen, posities in de zorg, carrières bij de overheid, boeiende functies in de ICT en nog veel meer.

Ontdekking en ontwikkeling

De Banenmarkt op de Vismarkt biedt naast een ontmoetingsplaats tussen werkzoekenden en werkgevers ook een platform voor ontdekking en ontwikkeling, zoals bijscholing, omscholing of verdere educatie. Dit evenement heeft aandacht voor opleiding en omscholing, en geeft jou de mogelijkheid om jouw vaardigheden uit te breiden en nieuwe carrièrekansen te verkennen.
Werkgevers op deze markt bieden banen en carrièremogelijkheden aan op verschillende niveaus.

Aanmelden voor Speednetwerken en Flight Tours

Je kunt je via de website www.debanenmarkten.nl gratis aanmelden voor een speednetwerksessie of een 'flight tour', om in korte tijd kennis te maken met veel verschillende bedrijven. ]
De Banenmarkt is van 11.00 uur tot 18:00 uur op de Vismarkt in Groningen. De toegang is gratis.