Qbuzz deelt reisinformatie voortaan via WhatsApp en stopt met X

19 sep , 14:35 Nieuws
busstation groningen
Vanaf vandaag, donderdag 19 september deelt Qbuzz reisinformatie via Whatsapp. Qbuzz is volgens eigen zeggen de de eerste vervoerder in Nederland die Whatsapp inzet om reizigers snel en gemakkelijk te informeren.
Reizigers ontvangen direct de meest actuele reisinformatie en updates, inclusief wijzigingen in de dienstregeling. 

Hoe het werkt

Hoe het werkt? Volg het WhatsApp-kanaal van Qbuzz Groningen Drenthe (of andere regio), WhatsApp opent het juiste kanaal voor je. Kies “Kanaal bekijken” om verder te gaan.
Druk op “Volgen” om updates te ontvangen. Vervolgens kun je meldingen instellen en direct ze ontvangen als pushbericht, of om ze zelf te bekijken in de app.
De reisinformatie blijft ook beschikbaar via de reisplanner 9292 en Qbuzz.nl/gd.
“We vinden WhatsApp een geweldige manier om direct en persoonlijk met onze reizigers te communiceren. Als je onderweg bent, wil je natuurlijk altijd op de hoogte zijn van eventuele wijzigingen,” vertelt Rich Singh, Senior Manager Marketing & Reizen.
Ook maakt Qbuzz tegelijkertijd bekend vanaf 17 oktober niet meer actief te zijn op X. Het platform heeft onlangs veranderingen doorgevoerd, waardoor het niet meer zo toegankelijk is voor iedereen. WhatsApp daarentegen heeft als voordeel dat berichten direct op de telefoon binnenkomen.