Meerdere nachtafsluitingen tussen Julianaplein en Groningen-Zuid (A28) voor plaatsen nieuwe borden

jul 09 , 12:45 Nieuws
bebording
Deze week zijn er meerdere afsluitingen op de A28 en ook Ring Zuid is enkele nachten dicht.
De afsluiting deze en volgende week zijn voor het plaatsen van nieuwe bewegwijzeringsborden langs de A28, tussen het Julianaplein en Groningen-Zuid, meldt Aanpak Ring Zuid. Ook worden werkzaamheden uitgevoerd aan de signaleringsborden.
De zuidelijke ringweg is al lange tijd in één richting dicht, voor verkeer richting Julianaplein. De toerit vanaf de Europaweg is sinds maandagnacht ook afgesloten. Datzelfde geldt voor de verbinding van Ring Oost naar Ring Zuid en voor de toerit Meerstad.
Ook de A28 wordt maandag-, dinsdag- en woensdagnacht afgesloten vanaf Groningen-Zuid tot het Julianaplein. Dat betekent dat de zuidelijke ringweg ook dicht is vanaf het Julianaplein tot aan het Vrijheidsplein. Ook volgende week in de nacht van maandag op dinsdag (15-16 juli) is dit deel afgesloten.
Donderdag-, vrijdag- en zaterdag nacht (van 11 tot en met zondagochtend 14 juli) gaat de A28 dicht in de andere richting, vanaf het Julianaplein naar Groningen-Zuid. Dit betekent dat ook een deel van Ring Zuid, vanaf Groningen-West tot aan het Julianaplein, dan afgesloten is. Ook volgende week dinsdagnacht (van 16 op 17 juli) is de A28 afgesloten in deze richting.